donderdag 11 juni 2009

Gepubliceerd!!!In zowel Scrapbookmagazine als Creatief met Foto's staan deze keer Lo tjes van mij, ik vind het zoooo gaaf en die big smile krijg ik nu helemaal mn gezicht niet meer af!
Helaas mag ik hier niets van de gepubliceerde Lo tjes laten zien, alhoewel in de Creatief met Foto's al wat oudere LO tjes staan die in mn slideshow ook wel te zien zijn. Op de 4 Lo tjes die in het Scrapbookmagazine staan zullen jullie nog even moeten wachten, zodra het volgende nummer in de winkels ligt plaats ik ze op mn blog. Als je niet zo lang kan wachten... tja... dan toch even naar de winkel om t blad te kopen:)

5 opmerkingen:

MvM-design zei

Helemaal leuk meid !!

En ze zijn keigaaf !! ;)

An Zeelmaekers zei

Kun je me laten weten waar ik deze boekjes vind in België?? Meestal koop ik ze in Nederland maar ik kom daar de volgende maanden helaas niet

Anneke (An) Wijers zei

Nogmaals gefeliciteerd Hanneke.
Je hebt het helemaal verdiend hoor!!!

* Daniëlle * zei

Van harte gefeliciteerd Hanneke! Ik vind het super dat je het aangedurfd hebt en je ziet het: zij zien het ook dat je geweldige dingen maakt! :-))
Op naar de volgende publicaties, hahaha.

Groetjes,
Daniëlle

PS: mag ik een handtekening van je...? ;-)

Jacqueline zei

Goed, hè! Nogmaals gefeliciteerd. En zoals Daniëlle al zei: Mag ik ook een handtekening of nee, toch liever een gesigneerde foto voor boven mijn bed :)
Kwaliteit komt altijd boven drijven, dat zie je maar weer.