dinsdag 28 oktober 2008

sleutelhanger...


In de drie jaar dat ik nu scrap is mij al vaak de vraag gestelt: " Scrappen???? WAT is dat?!" Tja, hoe leg je dat nou uit.... creatief foto's inplakken met mooi papier, stempels, bloemen ed..... "Ohhh... een plakboek dus?" vraagt men dan... Uhhhhm, ja zoiets.... zeg ik dan maar en baal op dat moment vreselijk dat ik weer eens niks aan voorbeelden bij me heb. Nou, dat zal mij vanaf nu niet meer gebeuren, ik heb namelijk 20 mini lay outjes aan mn sleutelbos hangen:) Laat maar komen die vragen, hiihiihii, plakboek... mn neus:)
Foto's zijn 5,5x5,5 cm, gelamineerd, boekbindring erdoor, wat lintjes eraan knopen en klaar!

9 opmerkingen:

Esmé zei

Wat een slim idee Hanneke!!!

Dilly zei

Hanneke, wat is dit leuk. Ik ben helemaal enthousiast geworden en wil er ook graag eentje maken. Als je het niet erg vindt tenminste. Dan vermeld ik jou op een van de kaartjes als inspirator. Goed?

Janine zei

heej wat een super leuk idee! een miniboekje aan je sleutelbos!
super!

Ageeth zei

Ow wat leuk !!! Super (lift)idee :-)

Fia zei

Nou en of hij leuk is, mieters Hanneke!!!

Ellen zei

Wat geweldig Hanneke!!! Echt een super idee en laat iedereen nu nog maar denkden dat je gewoon een plakboekje maakt hihi..

Groetjes Ellen

Jacqueline zei

Goed idee! Hij is ook heel mooi geworden, trouwens. Het is inderdaad heel moeilijk uit te leggen. Henrie zegt altijd: "het moeilijk inplakken van foto's." Haha.

pruts zei

das pas een slim idee !!!!!
ik weet ook nooit echt hoe ik het meot uitleggen

* Daniëlle * zei

Ik vind het een supergaaf idee! Denk dat ik het ook ga maken. Ik kom ook nog steeds mensen tegen die niet weten wat scrappen is. Gek he? ;-)